ONLINE Radionice kreativnog pisanja – prolećni ciklus

ONLINE Radionice kreativnog pisanja su prostor za čitanje, pisanje, analiziranje, brisanje, dorađivanje, razmišljanje. Prostor za individualni i zajednički rad, razgovor o pročitanom, dijalog o napisanom, informisanje o savremenoj književnosti i o odnosu književnosti i drugih umetnosti. Vodi ih Bojan Krivokapić.

Uz grupne radionice, postoji mogućnost i za individualne susrete.

Grupne radionice se održavaju radnim danima i traju dva sata. Broj mesta po grupi je ograničen na petoro polaznika/ca. Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresovani koji su stariji od 18 godina. Prolećni ciklus će trajati 12 nedelja (tri meseca), a počeće u četvrtak, 18. marta 2021. Cena radionica na mesečnom nivou (4 susreta) je 4800 dinara.

Individualni susreti se održavaju u dinamici koja odgovara polazniku/ci i traju sat i po po susretu. Cena jednog susreta je 2400 din.

Prijavu koja treba da sadrži osnovne podatke o osobi poslati na e-mail: bk@bojankrivokapic.com

O voditelju:

Bojan Krivokapić (1985) objavio je četiri knjige: „Trči Lilit, zapinju demoni“ (kratka proza), „Žoharov let“ (poezija), „Proleće se na put sprema“ (roman) i „Gnezdo dečaka“ (poezija). Dobitnik je nagrada za prozu: Ulaznica (Zrenjanin, 2011), Đura Đukanov (Kikinda, 2012), Edo Budiša (Pazin, 2014) i Mirko Kovač (Rovinj, 2018), kao i nagrade Mak Dizdar za zbirku poezije (Stolac, 2013). Njegov roman „Proleće se na put sprema“ ušao je i u uži izbor za NIN-ovu i najuži izbor za Vitalovu nagradu za 2017. godinu. Dobitnik je nagrade Mirko Kovač za najbolje delo maldog autora u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori (za roman „Proleće se na put sprema“). Vodio radionice kreativnog pisanja u Omladinskom centru CK13, Centru za mlade KVART (Prijedor) i dr. Boravio na književnim rezidencijama u Sarajevu, Prištini, Pazinu, Tirani, Vizbiju, Rijeci i Cetinju. Bavio se antropološkim teatrom u Kamernom pozorištu muzike OGLEDALO. Od 2017. vodi radionice kreativnog pisanja u novosadskom Centru BAZA. Završio komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zvanični sajt: bojankrivokapic.com